Bente er besøgsven Bente H. Larsen er 60 år og har arbejdet som selvstændig. Da hun holdt op med at arbejde, fik hun lyst til at lave noget for ældre mennesker. Hun er blevet frivillig i Ældre Sagen, hvor hun blandt andet passer telefonen hver torsdag, og så er hun besøgsven for Ida på 82. De bor begge i Holme, Ida i en beskyttet bolig lige i nærheden. Så det er nemt for Bente at smutte derned.

Første gang de traf hinanden, viste det sig, at Bente og Ida begge to kom fra Thy-egnen. Og så gik snakken ellers. Nu føles det, som om de har kendt hinanden altid.

De plejer at drikke en kop kaffe sammen. Og nogle gange bager Bente boller ude i køkkenet, mens Ida sidder på en stol og ser på. Det er bare så hyggeligt.

Ida har en datter, som hun ser, men ellers kommer der ikke så mange. Derfor er hun altid glad for Bentes besøg, og hun ville gerne have, at Bente kunne komme oftere.

Lige nu er Ida indlagt på hospitalet, men Bente har været oppe at se til hende. Og det har hun tænkt sig at blive ved med. Også den dag, hvor Ida måske kommer på plejehjem. For det er jo, som om de har kendt hinanden altid.